NÄSTRIMMER

Marknadens bästa NÄSTRIMMER

HÖGSTA KUNDBETYG
REKOMMENDERAD AV EXPERTER
BÄST PRIS

Vårt arbete finansieras av våra läsare. Genom affiliate-samarbeten erhåller vi en provision på vissa köp som görs via länkar på sidan. Detta påverkar varken vår betygsättning eller ditt pris när du köper produkten.

Home » Hälsa & Skönhet » NÄSTRIMMER

BÄSTA NÄSTRIMMER

Har det börjat bli dags att ta tag i de där svarta hårstråna som sticker ut ur näsan? Kanske har du tröttnat på att rycka hårstrån som sticker ut ur näsan. Eller så har du tröttnat på din man/partners hårstrån som sticker ut ur näsan och det är dags att ge han en liten present. Oavsett anledningen bakom är en nästrimmer det effektivaste sättet att bli av med hår i näsan.

Alla män kommer till det stadiet när håret i näsan börjar sticka ut och det börjar bli dags att klippa det. En pincett eller möjligtvis sax brukar vara det första redskapet som används när näshåren börjar sticka ut. Pincetten är effektiv, men väldigt plågsam och blir tillslut en nästintill oändlig process om bägge näsborrar skall rensas. Saxen är ett rent ut sagt dåligt alternativ för att klippa näshår. Svårigheten med att komma åt gör att det nästan är troligare att du klipper dig i huden än får bort håret.

Nästrimmer är specifikt framtaget för att effektivt avlägsna näshåren trots det trånga utrymmet. De kommer oftast med flertalet olika trimmerhuvuden och tillbehör för att effektivt kunna passa varje person.

I detta bäst i test så sammanställer vi bästa nästrimmer och guiden är baserat på resultat från publika oberoende test. Men också betyg från kundrecensioner som finns tillgängligt hos butiker och marknadsplatser.

SÅ VALDE VI UT BÄSTA NÄSTRIMMER

Nästrimmer har blivit en populär produkt det senaste decenniet och det märks även på marknaden, där det idag finns ett relativt brett utbud. Många av de större varumärkena skapar även nya uppdaterade versioner av sin nästrimmer, vilket tyder på att det är en produkt de väljer att satsa på.

Det som vi upplevde som en utmaning bland både produkterna och många av de tester som gjorts är att nästrimmer inte ses som en egen produkt. Utan de flesta av produkterna är anpassade för att även trimma annan typ av kroppsbehåring, såsom öron, ögonbryn och polisonger. Det gjorde att fokuset på just nästrimmer och dess funktioner att avlägsna näshår föll bort lite. Den enda av de produkter som vi hittat att rekommendera som verkligen är fokuserad nästintill fullt ut på näsbehåring, är Babyliss E650E. Det är en av anledningar att den också väger tungt hos oss i vår bedömning.

Produkterna har inte testats av oss själva utan vi sammanställer tester som vi hittar, kombinerat med omdömen och recensioner från ett tiotal olika platser. Informationen som tillverkarna presenterar om produkterna är också något som har gåtts igenom för att hitta bästa möjliga nästrimmer.

BÄST I TEST!

Nästrimmer bäst i test

BABYLISS E650E

  • 4,3 stjärnor på Amazon (411 röster)
  • 4,4 stjärnor på Pricerunner (262 röster)
  • Favorit bland omdömen

UTMÄRKT ALTERNATIV!

Bästa nästrimmer

REMINGTON NE3850

  • 4,2 stjärnor på Amazon (2279 röster)
  • 4,4 stjärnor på Pricerunner (749 röster)

SMIDIG NÄSTRIMMER!

Bäst i test nästrimmer

PHILIPS SERIES 5000 NT5650

  • 4,2 stjärnor på Amazon
  • 4,6 stjärnor på Pricerunner

KÖPGUIDE NÄSTRIMMER

Är du ute efter att investera i en nästrimmer, kanske till dig själv eller en bekant? På marknaden idag finns det ett relativt stort utbud av olika nästrimmer. De allra flesta har multifunktioner som gör att de inte bara används i näsan. Andra vanliga funktioner är att trimmern kan användas för ögonbrynen, öronen och polisongerna. Därför är det bra att tänka till kring detta innan du väljer att köpa en nästrimmer. Skall den användas endast för näsan, finns det flertalet enkla och relativt billiga varianter som ser till att jobbet blir gjort. Söker du fler funktioner på nästrimmer för att trimma andra delar, se till att trimmern då har medföljande bladhuvud för det.

Roterande blad eller vertikaltrimmer
På marknaden finns det i stor utsträckning två typer av nästrimmer, de med roterande huvud och de med vertikaltrimmer. De roterande bladhuvuden är oftast mer rundade och korta i sitt utseende. Medan en vertikaltrimmer är avlång med blad längs bägge sidorna. De roterande bladhuvudet upplevs logiskt nog mest anpassade för öron och näsa. Medan en vertikaltrimmer är bäst lämpad för ögonbryn, polisonger och nackhår.

Vattentät
En nästrimmer används vanligtvis inte på samma sätt i duschen som exempelvis en kroppstrimmer. Utan den går lika bra att använda framför handfatet eller toaletten. Men det är väldigt bekvämt för rengöring och underhåll om din nästrimmer är vattentät. Den kan då enkelt efter användning hållas under rinnande vatten för att avlägsna hår.

FAQ

Samling av vanliga frågor och svar om nästrimmer.

Vilken nästrimmer är bäst?

Marknadens bästa nästrimmer finns hos Babyliss, deras Babyliss E650E är bäst anpassad för att avlägsna håret i näsan. Ser man endast till funktionen som en nästrimmer är deras modell bäst och mest prisvärd på marknaden.

Hur rakar man näsan?

Det effektivaste sättet att raka näsan är att använda en nästrimmer, de är anpassade för att på ett skonsamt och effektivt sätt avlägsna hår i näsan. Har du ingen nästrimmer går en pincett att använda för att rycka ut hårstrån.

Hur använder man en nästrimmer?

En nästrimmer är extremt enkel att använda och nästintill omöjlig att misslyckas med. Se till att det är rätt trimmerhuvud på apparaten bara, som är anpassad för näsa och öron. De flesta nästrimmer har även trimmerhuvud anpassade för ögonbryn och polisonger. När rätt trimmerhuvud är på, sätter du på den och försiktigt för in den i näsan.

Vad kostar en nästrimmer?

En nästrimmer kostar idag mellan 50 – 600 kr. De allra flesta nästrimmer ligger någonstans mellan 159 – 299 kr. Det är med andra ord en relativt billig produkt att införskaffa, där det finns en god bredd av olika alternativ och prisklasser att välja emellan. Det finns även en del som säljer paketeringar där du får nästrimmer, skäggtrimmer och kroppstrimmer för ett kombinerat pris.

Källor

Nedan ser du en samling av de källor som vi använt för att sammanställa marknadens bästa nästrimmer.

Test nästrimmer – t3.com & Techgearlab – 2021
T3.com har under maj 2021 genomfört tester av flertalet nästrimmer för att hitta fram till den bästa nästrimmern på marknaden.
Läs mer om testet här: https://www.t3.com/features/best-nose-hair-trimmer

Prisjakt & Pricerunner
Dessa sajter är Sveriges två största sajter när det kommer till prisjämförelser och produktinformation. Här samlas tiotusentals recensioner och betyg angående produkter. Det ger en bra grund tillsammans med flera stora e-handlares samlade recensioner kring produkterna.

Amazon
Världens idag absolut största e-handelsplats med tillgänglighet sedan 2020 även i Sverige. Detta gör det till en väldigt intressant källa att hämta recensioner och omdömen då de samlar idag in miljontals omdömen om produkter.

Konsumentomdömen 2021
Vi har samlat flera olika stora sajters kundrecensioner och omdömen i denna sammanfattning. De oberoende testerna utförs av testinstitut som exempelvis Råd & Rön, Testfakta m.fl. De har dock aldrig möjligheten att identifiera hur produkterna står sig över tid. Vilket konsumenter faktiskt har och kommer lämna information om produkter som inte håller måttet över tid. Genom att sammanställa konsumenternas omdömen och betyg från flera olika källor får vi ett bra underlag att dra slutsatser på.